Zani Restorant

1. Emri

 

“Zani Restorant”
2. Pronari Ledio Zekaj
3. Fshati Grizhe, Gruemire
4. Nr. Kontakti +355 (0)692405943
5. Ad. Emaili
6. Website IG: Zani restorant

Fb: Zani restorant

7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 4
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes Dreka: 10 Euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës Brenda: 70 persona

Jashte: 70 persona

14. Pjatat tipike Pjata e Zanit (disa lloje mishi me leng e mbuluar me kulac), peshku i liqenit, peshku i detit, ngjale, produkte deti etj.
15. Shërbimet që ofron Restorant, bar kafe, parking, tualet, wifi, kend lojerash.
16. Përshkrim

 

Restorant Zani ndodhet ne rrugen nacionale Shkoder-Koplik. I ndertuar se fundmi me ambjente shume te kendshme dhe moderne si jashte dhe brenda, ofron ushqim te shijshem me pjata te nderthurura mes tradicionales dhe modernes. Produktet e detit jane risi ne kuzhinen e restoranit te rradha ne Malesi te Madhe.

About Author

laxaro