Trofte Kelmendi

Troftë Kelmendi

Armando Hysaj – Selcë

E-mail: mandi_h@hotmail.com

Mob.:  +355 69 88 80 745

Rezervari ndodhet në aksin rrugor Tamarë-Selcë. Këtu do të gjeni troftë të gjallë, e cila rritet në ujin e pastër e të kulluar të Bjeshkëve të Kelmendit. Trofta ka një shije delikate që të sjell ndërmend freskinë e ujërave të lumit Cem. Mos humbisni mikpritjen dhe mirësjelljen e Gjergjit, e gruas së tij Lezes dhe të djalit Armandos.

Troftën e gatuar në skarë mund ta shijoni teksa relaksoheni me pamjen e mrekullueshme të ujit të kristaltë të lumit Cem. Gjithashtu këtu mund të gjeni troftën e tymosur dhe vezët e freskëta të peshkut.

 

Produkte

  • Troftë e gjallë
  • Troftë e tymosur
  • Vezët e peshkut

 

About Author

admin