Shpella e Zanave

Emri i shpellës Shpella e Zanave
Fshati Bogë
Koordinatat 42.36377
  19.58525
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës Kjo shpellë është e përbërë nga një dhomë e madhe: 20 m e gjatë, 35 m e lartë dhe 20 m e gjerë. Nuk ka karakteristika specifike gjeologjike
Tjetër ·       Kjo shpellë ofron një pamje fantastike mbi gjithë luginën e Bogës

·       Kjo shpellë nuk është larg nga shtegu për në Kelmend

·       Kjo shpellë duket se përdoret nga dhitë gjatë verës

Propozime Shpella mund të jetë një atraksion turistik, veçanërisht si ndalesë në rrugën për në Kelmend.

About Author

laxaro