Shpella e Pëllumbave – Razma

Emri i shpellës Shpella e Pëllumbave
Fshati Razma
Koordinatat 42.34272
19.53906
Statusi juridik Asnjë
Përshkrimi i shpellës Shpella ka një thellësi prej 30 m dhe është e lartë 20 m maksimumi. Asnjë formë specifike gjeologjike nuk mund të vërehet brenda kësaj shpelle, megjithatë brenda shpellës mund të shihen efekte interesante të dritës, falë një hapjeje të rëndësishme.

Shkallët prej druri lejojnë publikun të hyjë në shpellë, në të vërtetë një pjesë e saj është shkatërruar.

Tjetër
Propozime

About Author

laxaro