Shpella e Mullinit

Emri i shpellës Shpella e Mullinit
Fshati Bogë
Koordinatat

 

42.39927
19.63185
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës Brenda shpellës ka një ujëvarë (5 m e gjatë, 10 m e lartë). Ky ujë përdoret nga banorët.
Tjetër ·       Shpella ndodhet afër një ujëvare
Propozime Kjo shpellë në vetvete nuk është interesante si një atraksion turistik, megjithatë, zona, me një rrugë të mirë dhe ujëvarë në fund, mund të jetë një vend interesant për turizmin.

About Author

laxaro