Shpella e Majes Kryqaz

Emri i shpellës Shpella e Majes Kryqaz
Fshati Razma
Koordinatat 42.33916
19.53938
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës Kjo shpellë përbëhet nga një tunel (30 m i gjatë dhe 1.50 m i lartë), i cili zbret dhe arrin dy dhoma të vogla me veçori gjeologjike.
Tjetër ·       Metrat e fundit të shtegut për të arritur në shpellë nuk janë të lehta
Propozime Shpella mund të jetë një atraksion turistik, veçanërisht për trajnime për speleologët. Shpella nuk është e rrezikshme, megjithatë ofron mundësinë për të njohur rregullat e speleologjisë, si dhe duke paraqitur karakteristika gjeologjike interesante në fund.

About Author

laxaro