Shpella e Lujsit – E Ujit

Emri i shpellës Shpella e Lujsit – E Ujit
Fshati Razma – Lujse
Koordinatat 42.35670
19.58237
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës La grotta è lunga 200 metri e alta 5 metri. Un ingresso è il letto di un fiume, mentre l’altro ingresso e asciutto per almeno 100m. Si possono osservare belle forme geologiche.
Tjetër • Njëra nga hyrjet është e mbyllur me një derë metalike, jo e mbyllur me çelës.

• Uji brenda shpellës përdoret nga vendasit dhe transportohet përmes tubave

• Qasja në shpellë duhet të bëhet përmes maleve gjatë pranverës, dhe jo nga fusha, pasi shumë qen janë rreth e rrotull gjatë këtij sezoni.

Propozime Shpella mund të jetë një atraksion turistik vetëm për speleologë të pajisur dhe të trajnuar.

About Author

laxaro