Shpella e Gurrës – 2

Emri i shpellës Shpella e Gurrës – 2
Fshati Reç
Koordinatat 42.20496
  19.54104
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës Kjo shpellë është e përbërë nga tre dhoma të vogla. Hyrja në shpellë është 13 m e gjerë dhe shpella është 2 m e lartë dhe 10 m e gjatë.
Tjetër Duhet të kalohet lumi për të arritur në shpellë
Propozime Shpella mund të jetë një atraksion turistik, si një zonë pushimi ndërsa shijohet kanionin.

About Author

laxaro