Shpella e Gerebemit me uje

Emri i shpellës Shpella e Gerebemit me uje
Fshati Razma
Koordinatat 42.34383
  19.57523
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës Shpella është e gjatë 25 metra dhe e lartë 6 metra. Në fund të kësaj shpelle mund të shihet një pellg të bukur me ujë.
Tjetër     Burimi përdoret gjatë pranverës dhe verës nga fermerët dhe barinjtë.
Propozime Shpella mund të jetë një atraksion turistik për njerëzit që ecin në shtigje të zonës. Mund të jetë një ndalesë interesante pasi uji është gjithmonë në dispozicion.

About Author

laxaro