Shpella e Bogdanave – Residence

Emri i shpellës Shpella e Bogdanave – Residence
Fshati Rec
Koordinatat 42.206755
19.543129
Statusi juridik Asnjë mbrojtje
 
Përshkrimi i shpellës Kjo shpellë është e përbërë nga një hapësirë ​​e vogël (6 m e gjatë dhe 5 m e lartë).
Tjetër ·       Kjo shpellë ka një trashëgimi të rëndësishme historike (Pjetri i Bogdanajve thuhet se e ka përdorur atë)

·       Panoramë e bukur

·       Pranë një shtegu të mundshëm

Propozime Shpella mund të jetë një pikë turistike në këtë zonë, si një ndalesë në rrugën për në kanion.

About Author

laxaro