Restorant – Kamping Buni i Bajraktarit

1. Emri

 

Restorant – Kamping “Buni i Bajraktarit”
2. Pronari Gezim Olaj
3. Fshati Qafë – Tërthore, Bogë
4. Nr. Kontakti 0673036146
5. Ad. Emaili ________
6. Nr. Dhomash 12
7. Nr.  Shtretër 36
8. Nr. Tualete 6
9. Çmimi 1.000 lekë/person (fjetje + mëngjes)
10. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht
11. Sezoni që është hapur Gjatë verës
12. Kapaciteti 40 persona/restoranti
13. Pjatat tipike Ushqime tradicionale të zonës (mish në hell, djathë dhije dhe deleje, kos, kaçimak, djath i zier, mish në zgarë, etj.)
14. Shërbimet që ofron Bar-restorant, kamping, akomodim fjetje, parking.
15. Përshkrim Buni i Bajraktarit ofron shërbim me punonjës të aftë dhe të edukuar, shërbim dhe ushqim tradicional bio me origjinë nga bjeshkët e Bogës.

Buni i Bajraktarit ofron fjetje verore më çadra për  turistët, gjithashtu ofrojmë taksi për zonat e Dukagjinit.

About Author

laxaro