Restorant-Bujtina Paja

1. Emri

 

Restorant-Bujtina “Paja”
2. Pronari Zoje Ulaj
3. Fshati Bogë
4. Nr. Kontakti              0696203888

0692623907

 

5. Ad. Emaili _______
6. Nr. Dhomash 3
7. Nr.  Shtretër  6
8. Nr. Tualete 2
9. Çmimi  15 euro/person

 

10. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 30 persona
13. Pjatat tipike Ushqime tradicionale
14. Shërbimet që ofron Bar-restorant-bujtinë-kamping-parking-taxi
15. Përshkrim Bujtina  dhe restoranti i vogel mbresëlënës kanë marrë emrin nga një pemë shumë e madhe, e cila për shekuj me radhë i dha emrin këtij vendi specifik në fshatin e Bogës. Ushqimi i ofruar në këtë restorant pasqyron bukurinë dhe elegancen e kësaj peme. Zoja përgatit me mjeshtri të madhe recetat tradicionale, si: byrek me bimë mali, shurup thane, patëllxhanë të mbushur dhe bakllava. Në kopshtin e bujtinës mund të shijoni natyren përreth dhe kushtet që ofron janë të rehatshme dhe mikëpritëse.

About Author

laxaro