Restorant Arlindi

1. Emri i biznesit

 

Restorant Arlindi
2. Pronari Astrit Bajrami
3. Qyteti Culaj, Koplik

 

4. Nr. Kontakti 067 2328660
5. Ad. Emaili
6 Website Fb: Restrant Arlindi

Insta: Restorant Arlindi

7. Nr. Dhomash 3
8. Nr.  Shtretër 10
9. Nr. Tualete 3
10. Çmimi 10€ fjetje + mengjes

10 € ushqim dreke

11. Gjuhë e huaj që përdoret Italisht
12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 50 prsona
14. Pjatat tipike Tave krapi, krap ne zgare, mish zgare, berxolle, byftek, brinje viçi, buke misri me djathe, turshi etj
15. Shërbimet që ofron Restorant, akomodim per fjetje, wifi, parking, tualet, xhiro me sule, camping, roje campingu
16. Përshkrim Restorant Arlindi ndodhet në një zonë shumë stratëgjike në zonen e Koplikut, në breg të liqenit të Shkodres. Freskia e liqenit dhe ajri i pastër të shoqëron gjatë konsumimit të një dreke apo darke aty. Produktet që shërbehen janë të freskëta, duke filluar nga krapi qe merret direkt nga liqeni dhe duke vazhduar me produketet e tjera të zonës, si mishi, sallatrat, buka e missrtit, djathërat e ndryshme etj. Po ashtu mund të ofrohet fjetje për turistët që kanë dëshirë të kalojnë një natë në breg të liqenit.

About Author

laxaro