Resort Firenze

1. Emri

 

Resort Firenze
2. Pronari Pjetër Preçaj
3. Fshati Grudë-Fushë
4. Nr. Kontakti     +355 (0)692267893
5. Ad. Emaili
6. Website
7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 4
10. Çmimi Drekë: 500 Lekë/person

Pishina: 400 Lekë/person për të rritur, 200 Lekë/persor ër fëmijë.

11. Gjuhë e huaj që përdoret Italisht, Anglisht.
12. Sezoni që është hapur Maj-Shtator
13. Kapaciteti i bujtinës 40 persona
14. Pjatat tipike Pica, patate, qebab, djath etj.
15. Shërbimet që ofron Pishinë, restorant, bar, tualet, Wifi, parking .
16. Përshkrim

 

Resort Firenze është i dyti resort me pishinë në Malësi të Madhe pas Hotel Havana. Ofron shërbim pishine për të rritur dhe fëmije me kushte bashkëkohore.

Ndodhet pak minuta larg Shkodrës, në afërsi me qytetin e Koplikut.

About Author

laxaro