Preke Gjeloshaj

Emri i prodhuesit/operatori: Preke Gjeloshaj

Lloji i aktivitetitBaxho “Reçi Prodhimtar”
Tipologjia e produktit/shërbimit:
Djathë i bardhë e kaçkavall lope dhe dhie
Fshati:
Reç (Njësia Administrative Shkrel)
Rrethi/Bashkia:
Malësi e Madhe


Historia:
Armando bashkë me babain e tij Prekën merren me përpunimin e qumështit dhe kanë filluar aktivitetin në vitin 2013 në fshatin Reç.
Për prodhimin e djathit përdoret qumështi i lopës dhe qumështi i dhisë.
Familja prodhon djathë të bardhë dhe djathë kaçkavall, duke e grumbulluar qumështin nga e gjithë zona e Shkrelit.
Tregun e sigurojnë në Malësi të Madhe e në Prishtinë dhe klientët janë kryesisht restorante dhe familje, por gjatë viteve të fundit kanë marrë pjesë në shumë panaire duke rritur shitjen e produkteve dhe duke lidhur kontakte të reja.

KONTAKT:+355 68 56 65945

About Author

admin