Piceri Station 1

1. Emri

 

Piceri “Station 1”
2. Pronari Dede Sterkaj
3. Fshati Bogiq, Koplik
4. Nr. Kontakti +355 (0)686078888
5. Ad. Emaili
6. Website IG: Station 1
7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 4
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes Dreka: 6 Euro/person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, italisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 80 tavolina x 4 persona
14. Pjatat tipike Pica (italiane), gatime italiane
15. Shërbimet që ofron Restorant, kafe, tualet, parking, wifi, kend lojerash, pike karburanti, market
16. Përshkrim

 

Gega Station është në rrugë dhe për rrugë!

Një ambjent i freskët dhe çlodhës për udhëtarët, aq sa është i këndshëm dhe familjar për vendasit, për cilësinë në shërbim dhe ambjentin minimalist modern që ofron, duke menduar edhe për argëtimin e fëmijëve tuaj.

Station njihet edhe për picerinë, e gjitha mbi bazën e produkteve italiane, duke i qëndruar rreptësisht besnik besimit të klientëve të saj.

Për llojin e tij ky biznes është i vetmi në Malësi të Madhe dhe mesa duket, mjaft i pëlqyer!

 

About Author

laxaro