Piceri La Famiglia

1. Emri i biznesit

 

Piceri La Famiglia
2. Pronari Eduard Bajramaj
3. Qyteti Koplik

 

4. Nr. Kontakti 068 4050505
5. Ad. Emaili nertilabajramaj@hotmail.com
6 Website Fb: Piceri La Famiglia

Insta: Piceri La Famiglia

7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër  –
9. Nr. Tualete 1
10. Çmimi 500 lekë
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 40 prsona
14. Pjatat tipike Pica te llojeve te ndryshme sipas deshires, antipata, makarona, rizoto etj. Mund te ofroje edhe gatim tradicional sipas kerkeses se klienteve
15. Shërbimet që ofron Piceri, bar, restorant, sherbim taxi,  ëifi, tualet, parking
16. Përshkrim Piceri La Famiglia një pikë strategjike në Koplik për ushqim të shpejtë dhge cilësor. Këtu mund të gjeni pica të llojeve të ndryshme me produktet më të mira të ardhura nga Italia. Edhe pse ka veç një vit e gjysëm puna ka ecur shumë mirë pasi çmimet janë të arsyeshme dhe sherbimi është shumë cilësor.

About Author

laxaro