Pepushaj Lepushë

 

1. Emri              Bujtina Pepushaj Lepushë
2. Pronari Besnik Pepushaj
3. Fshati Lepushë
4. Nr. Kontakti  0692308448/ 0696919961 (viber – WhatsApp)
5. Ad. Emaili pepushajsilvan@gmail.com
6. Website 
7. Nr. Dhomash 6
8. Nr.  Shtretër 25
9. Nr. Tualete 5
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes   15 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 1 prill – 1 dhjetor
13. Kapaciteti i bujtinës 50 persona
14. Pjatat tipike Byrek me nena, djath i zier, kaçimak, Mishavinë, mish në hell
15. Shërbimet që ofron Ushqim-akomodim, transport me makinë, transport me kuaj, guide turistike. 
16. Përshkrim  Bujtina Pepushaj e vendosur në zemër të fshatit të vogël piktoresk të Lepushës ka hap dyert për të mikpritur  turistët vendas dhe të huaj. Bujtina ofron mundësi që të njiheni me bjeshkët më të bukura të kësaj zone dhe jetën tipike të fshatit, me gatime tradicionale dhe të njohur për nënproduktet e qumështit, sidomos për djathin tashme të njohur dhe shumë të preferuar “ djathit Mishavinë”

About Author

laxaro