Natyral Razma Resort

1. Emri

 

“Natyral Razma Resort”
2. Pronari “PREVAL”  SH.P.K.
3. Fshati Razem
4. Nr. Kontakti 0686045455
5. Ad. Emaili info@natyralrazmaresort.com
6. Website www.natyralrazmaresort.com
7. Nr. Dhomash 27
8. Nr.  Shtretër  54
9. Nr. Tualete  58
10. Çmimi 35 euro/person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht
12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti max 85 persona
14. Pjatat tipike Produktet e zonës
15. Shërbimet që ofron Bar-restorant, hotel, pishinë dimërore, sauna, lojëra fëmijesh, ski, slita, motoslitë, etj.
16. Përshkrim Duke qenë një kompleks turistik, oferta është për të gjithë grupmoshat, për të gjitha tipet e turizmit. Ndërthurja e traditës me modernen, detajet e pafundme të vetë objektit, si dhe distanca nga qendrat e banuara janë një favor i madh për zonen ku është i vendosur objekti.

About Author

admin