Mrizi (ahu) i Pleshtit (Bogë)

Mrizi (ahu) i Pleshtit (Bogë)

Ndodhet 1000m mbi nivelin e detit. Përbën një dru me trung dhe kurorë të veçantë me lartësi 25m, diametër të trungut 1,5m dhe moshë mbi 250 – vjeçare. Ka vlera shkencore (biologjike dhe ekologjike), kulturore, didaktike dhe turistike.

About Author

admin