Bujtina Lepusha

1. Emri

 

Bujtina “Lepusha”
2. Pronari Zef  Nilaj
3. Fshati Lepushë
4. Nr. Kontakti +355 69 9935 806  (viber, watsapp)
5. Ad. Emaili zefnilaj@gmail.com
6. Website www.campinglepushe.com
7. Nr. Dhomash 5
8. Nr.  Shtretër 20
9. Nr. Tualete/ bujtinë + kamping 3 + 3
10. Çmimi/ fjetje + mengjes + 2 vakte 2700 lekë
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 20 persona
14. Pjatat tipike Mishi i ferlikut, troftë në furrë dhe në zgarë, patate me mazë dhe Mishavinë në furrë, perime te rregjura etj.
15. Shërbimet që ofron Fjetje, ushqim, kamping, guidë shoqëruese, kënd lojrash për fëmijët, ski, rrathë debore etj.
16. Përshkrim Bujtina ndodhet në fshatin Lepushë. Zef dhe familja e tij ju mirëpresin të kaloni pushimet tuaja në shtëpinë e tyre mes maleve të larta dhe natyrës mbresëlënëse. Lepusha do t’ju mahnisë me bukuritë e saj që do t’u bëjnë të jetoni në sinergji me gjithçka ofron natyra dhe njerëzit dashamirës. Mos humbni rastin të shijoni produktet tipike të zones, të gatuara me dashuri nga e zonja e shtëpisë. Ajri i freskët do t’ju qetësojë gjatë shëtitjeve në mal dhe do të përjetoni një përvojë që do ta mbani mend gjatë.

 

About Author

laxaro