Landi Skaqaj

Lloji i aktivitetit: Bletërritës “Mjaltë Kastrati”

Tipologjia e produktit/shërbimit:  Mjaltë lavande, sherbele, gështenje dhe mjaltë bjeshke

Fshati: Bajzë (Njësia Administrative Kastrat)

Rrethi/Bashkia: Malësi e Madhe

Historia: Landi Skaqaj është bletërritës prej 28 vitesh dhe e zhvillon aktivitetin e tij në Bajzë.
Prodhon 4 lloje mjalti: sherbele, lavande, gështenje dhe bjeshke.

Produktin e tij Landi e shet tek familjet në Malësi të Madhe dhe nëpër dyqane në Tiranë. Gjithashtu pjesëmarrja nëpër panaire të ndryshme brenda dhe jashtë vendit është një mundësi e  mirë tregu për mjaltin e Landit.

KONTAKT: +355 67 23 02 887

 

 

About Author

admin