Lake Shkodra Resort

1. Emri

 

Lake Shkodra Resort
2. Pronari Niko Maraçaj
3. Fshati Omaraj, Vrakë
4. Nr. Kontakti  +355 (0)692750337
5. Ad. Emaili
6. Website www.lakeshkodraresort.com
7. Nr. Dhomash 1 shtëpi e madhe

4 shtëpi druri

6 çadra/tenda

8. Nr.  Shtretër Gjithsej 50
9. Nr. Tualete Dush- 15

Banjo- 14

10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes Shko tek Web www.lakeshkodraresort.com

 

11. Gjuhë e huaj që përdoret Gjermanisht, anglisht, italisht.
12. Sezoni që është hapur Prill-Tetor
13. Kapaciteti i bujtinës 300-350 persona
14. Pjatat tipike Kushinë tradicionale shqiptare me gatime tipike të zonës: meze shqiptare, troftë Vermoshi, groshë Thethi etj.
15. Shërbimet që ofron Plazh, akomodim për fjetje, restorant, kafe, shkarkim i kamperave, lavanteri, hapësira sportive, wifi, parking.
16. Përshkrim

 

Shkodra Lake Resort me vendndodhje në fshatin Omaraj të Vrakës është është e vetmja hapësirë që ofron shumë sherbime të ndryshme për turistë nga e gjithë bota. Pamja e mrekullueshmë që të ofron liqeni dhe sherbimët shumë bashkëkohore bëjnë që të mendosh se kë bërë zgjedhjen e duhur për pushimet tua.

About Author

laxaro