Na shkruani

Një përvojë unike dhe mbresëlënëse që do t’ju kthejë pas në kohë!

Address

Pallati Hebaj, Kati II, Koplik, Malesi e Madhe

Business

Monday-Friday: 08:30 - 16:30

Saturday: Mbyllur

Sunday: Mbyllur

Email Address

info@zanamaleve.com

Phone Number

+355 4 240 6114