Kisha dhe kroni I Letajve

Kisha dhe kroni I Letajve

Ndodhet jo shumë larg njëri-tjetrit . Po të shohim kishës i kanë mbetur vetëm rrënojat e mureve sepse kjo figuron kishë me vjetërsi të lashtë. Ndërsa kroi ekziton edhe sot në gjendje siç ka qënë i ndërtuar para shumë vitesh.

About Author

laxaro