Hotel Kelmendi

1. Emri

 

“Hotel Kelmendi”
2. Pronari Dode Dragu
3. Fshati Lepushë
4. Nr. Kontakti +355 20 44 131  (viber, watsapp)
5. Ad. Emaili kelmendihotel@gmail.com
6. Website www.hotelkelmendi.com
7. Nr. Dhomash 11
8. Nr.  Shtretër 31
9. Nr. Tualete 15
10. Çmimi/ Fjetje + mengjes 25 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Italisht,   Anglisht, Gjermanisht, Rusisht, Serbokroatisht.
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 40  persona
14. Pjatat tipike Kaçimak, djath i zier, Mishavinë, groshë me mish, lakra me mish, patate në furrë, mish derri, mish viçi, mish pule etj.
15. Shërbimet që ofron Fjetje, restorant, kamping, guidë shoqëruese në mal, sporte dimerore, bilardo, mini-fushe futbolli, mini-fushe volejbolli dhe basketbolli.
16. Përshkrim Hotel Kelmendi ndodhet në fshatin Lepushë, në lagjen e quajtur Qaf Predelec, afër vendit ku zhvillohet eventi më i njohur i Veriut të Shqipërisë, Logu i Bjeshkëve të Kelmendit. Bujtina perveç bukurisë natyrore që e rrethon ofron një ambjent mjaft qetësues dhe të këndshëm. Hoteli është rikonstruktuar këtë vit duke ruajtur dhe përdorur arkitekturën dhe traditën e vjetër Kelmendase. Doda dhe familja e tij do vihen në dispozicion për t’ju bërë ditet tuaja në Lepushë sa më të këndshme dhe argëtuese.

About Author

laxaro