Hotel Alpini

 

1. Emri            Hotel Alpini
2. Pronari Luigj Cekaj  
3. Fshati Lepushe
4. Nr. Kontakti  +355 694524246
5. Ad. Emaili  alpini.lepushe@gmx.com
6. Website  www.hotelalpini.com
7. Nr. Dhomash 7
8. Nr.  Shtretër 25
9. Nr. Tualete 7
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes    13 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret  Anglisht
12. Sezoni që është hapur           
13. Kapaciteti i bujtinës 25 persona
14. Pjatat tipike Mishavinë , mazë  qumështi, mish i tharë, sallam shtëpiak, turshi, byrek, mish në  hell, patate të pjekura etj.
15. Shërbimet që ofron  

Akomodim, ushqim, informacion për zonën, kamping të  pajisur me tualete, këpucë  për dëborë dhe ski , etj.

16. Përshkrim  Fshati Lepushe është një nga më të bukurit në Alpet Shqiptare. Bujtina Alpini ndodhet në një zonë të qetë dhe relaksuese. Peizazhi alpin me gjithë magjinë e tij dhe produktet natyrale tipike për zonën do ta bëjnë qëndrimin tuaj të paharrueshëm. Gjatë verës, ofrohen aktivitete hipizmi dhe gjueti në natyrë, si dhe pajisje pë r ski gjatë sezonit të dimrit. Udhëzuesit lokalë, shumë të ditur për zonën, do t’ju shoqërojnë gjatë rrugës që lidh Lepushën me Thethin dhe vendet specifike speleologjike. Pushimet në Lepushë  me siguri do të jenë një aventurë e sigurt!

 

About Author

laxaro