Guesthouse Adriatiku Tamare

1. Emri

 

          “Guesthouse Adriatiku Tamare”
2. Pronari Luçie Çekaj
3. Fshati Tamare
4. Nr. Kontakti 00355693019810
5. Ad. Emaili cekajlucie0@gmail.com
6. Website                –
7. Nr. Dhomash 4
8. Nr.  Shtretër 11
9. Nr. Tualete 3
10. Çmimi/ Fjetje + mengjes 13 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Italisht, anglisht, gjermanisht
12. Sezoni që është hapur Prill – Nentor
13. Kapaciteti i bujtinës 12  persona
14. Pjatat tipike Mengjesi (cajra, qumesht,djath,petulla, mjalte, veze, fruta sipas sezonit) te gjitha produkte fshati.

 

15. Shërbimet që ofron Akomodim, ushqim, kamping, parking, guidë në zonë etj
16. Përshkrim Në bujtinën tonë turisti do shijojë ushqim cilësor,ambient të pastër dhe komod. Ofrojmë sherbim fjetje dhe 3 vakte , ku menyja e pasur dhe e veçantë me prodhimet e zonës dominon në secilin vakt duke e bërë unike eksperiencën e turistit. Natyra e mrekullueshme  e Tamarës dhe malet e larta janë një peisazh i mahnitshëm për çdo turist. Gjatë qëndrimit në bujtinë turisti ka mundësi të provojë peshkimin në lum, të bëjë plazh gjatë verës apo edhe shetitje të llojeve të ndryshme deri në alpinizëm. Ofrojmë guidë në zonë dhe në bashkëpunim me bujtinat e tjera koordinojmë intenerare të ndryshme ku mund të vizitohen fshatrat: Brojë, Vukel, Nikç, Selcë, Lepushë, Vermosh etj.

Pika jonë e fortë mbetet komunikimi dhe sherbimi i kulturuar.

Mision: Të ofrojë ushqim me cilësi, të shërbejmë shpejt në një mjedis tërheqës dhe të pastër.

Motoja jonë:  Make people happy, have some fun and be number 1!

Vizioni: Të kthejmë Guesthouse Adriatiku në një atraksion për Tamaren, ku secili turist gjen veten.

 

 

About Author

laxaro