Floçka Hostel

1. Emri

 

“Floçka Hostel”
2. Pronari Shirazi Kastrati
3. Fshati Razem
4. Nr. Kontakti +355 69 20 29 031
5. Ad. Emaili flockahostel@gmail.com
6. Website ________
7. Nr. Dhomash 10
8. Nr.  Shtretër 40
9. Nr. Tualete 4
10. Çmimi 10 euro/person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht
12. Sezoni qëështë hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 40 persona
14. Pjatat tipike Produkte natyrale
15. Shërbimet që ofron Hostel dhe bar – restorant me vetëshërbim
16. Përshkrim Floçka Hostel është e vendosur mbi një kodrinë mes nje pyllnaje ahu. Nga një ballkon i drurtë gëzon pamjen e Alpeve dhe një lëndine të Razmës së Poshtme. Floçka Hostel ka 10 dhoma, bar dhe restorant self – service, zhvillon aktivitete indoor dhe outdoor, sport dhe art. Ofron mundësi camping-u, shëtitje, mbrëmje tematike për grupmosha të ndryshme, sidomos për të rinjtë.

About Author

laxaro