Depozitimet fluvio – glaciale të Bogës

Depozitimet fluvio – glaciale të Bogës

Ndodhen në fshatin Ducaj, 830 m mbi nivelin e detit. Janë depozitime të ardhura nga lugina akullnajore e Bogës. Kanë ardhur aty nga shpati i malit, prej përrenjve dhe prej ujrave gjatë shkrirjes së akullnajës në mal.

About Author

laxaro