Cirku i Livadhit të Bogës

Cirku i Livadhit të Bogës

Cirku i Livadhit të Bogës ka një lartësi prej 1820 m dhe ndryshe njihet edhe me emrin Bjeshkë.

Për arsye të kësaj lartësie që karakterizon kullotat alpine quhet Livadh.

About Author

laxaro