Kategori: Shtigje

Ducaj – Gropa e Shtogut – Qafa e Shtogut

Ducaj – Gropa e Shtogut – Qafa e Shtogu Distanca:               8.7 Km Relievi                  min: 706 m / max: 1667 m Kohëzgjatja:         Orë Vështirësia:          Mesatare Shtegu përfshin Ducaj 768 m, Gropa e Shtegut 1527 m, Qafa e Shtogut 1664 m dhe Gropa e Strelajve 1488 m. Distancat: Ducaj – Gropa e Shtogut […]

Qafë-Gradë – Repisht – Shtegu i Keq – Paru – Dodç – Qafë-Gradë

Qafë-Gradë – Repisht – Shtegu i Keq – Paru – Dodç – Qafë-Gradë Distanca:             27.8 Km Relievi                  min: 276 m / max: 1360 m Kohëzgjatja:        13:30  Orë Vështirësia:          Mesatare Shtegu përfshin Qafë-Gradë 435 m, Repisht 743 m, Shtegu i Keq 1344 m,  Fusha e Parusë    1340 m dhe Dodç 460m. Distancat: Qafë-Gradë […]

Razëm – Shpella e Shtogut

Razëm – Shpella e Shtogut Distanca:              2.7 Km Relievi                  min: 1172 m / max: 984 m Kohëzgjatja:        1 Orë Vështirësia:          E lehtë Razëm – Shpella e Shtogut 1029 m. Zona e Razmës është mjaft interesante, me fusha në formë të lugët, si fusha e Troshanit, fusha e Zezë dhe fusha e […]

Dedaj – Lohe e Sipërme – Prelnikaj – Qafë-Gradë – Repisht

Dedaj – Lohe e Sipërme – Prelnikaj – Qafë-Gradë – Repisht Distanca:              11.5 Km Relievi                  min: 372 m / max: 769 m Kohëzgjatja:        7:30 Orë Vështirësia:          E lehtë +   Ky shteg përfshin Dedaj 460 m, Lohe e Sipërme 378 m, Prelnikaj 475 m, Qafë-Gradë 435 m dhe Repisht 743 m. […]

Razëm – Krenazhdol – Q. Kunores – G.Vrinit

Razëm – Krenazhdol – Q. Kunores – G.Vrinit Distanca:              5.8 Km Relievi                  min: 1085 m / max: 1611 m Kohëzgjatja:        3 Orë Vështirësia:          Mesatare Shtegu përfshin Razëm 1085 m, Krenazhdol 1185 m, Q.Kunores 1600 m dhe gropa e Vrinit 1087 m. Distancat: Razëm (qendër) – Krenazhdol zgjat rreth 2.3 km, Krenazhdol […]

Razëm – Greben – Qafa Bilanit – Xhaj

Razëm – Greben – Qafa Bilanit – Xhaj Distanca:              4.5 Km Relievi                  min: 990 m / max: 1373 m Kohëzgjatja:        2 Orë Vështirësia:          E lehtë + Shtegu përfshin Razëm 1085m, Graben 1096 m dhe Qafa e Bilanit 1373 m. Razëm – Graben zgjat 2.6 km dhe Graben deri në Qafën e […]

Razëm – Fushëzezë – Qafë e Keqe – Bogë

Razëm – Fushëzezë – Qafë e Keqe – Bog Distanca:              14.7 Km Relievi                  min: 889 m / max: 1567 m Kohëzgjatja:        6 Orë Vështirësia:          Mesatare Në shteg përfshihet Razma 1085 m, Fushëzeza 1316 m, Qafë e Keqe 1554 m dhe Boga 950 m. Distancat: Razëm – Fushëzezë është 6.8 km; Fushëzezë […]

Ducaj – Brushtull – Troshan – Qafa e Liqenit – Kaprre “Syri i Kaltër” – Ndërlysaj

Ducaj – Brushtull – Troshan – Qafa e Liqenit – Kaprre “Syri i Kaltër” – Ndërlysaj Distanca:               20.9 Km Relievi                  min: 483 m / max: 1900 m Kohëzgjatja:        9:30 Orë Vështirësia:          Mesatare   Shtegu përfshin Ducaj 768 m, Brushtull 1366, Troshan1521 m dhe Qafën e Liqenit 1893, Kaprre 610 m dhe […]

Razëm – Pjetroviç – Bratosh

Razëm – Pjetroviç – Bratosh   Distanca:              5.6 Km Relievi                  min: 655m / max: 1085m Kohëzgjatja:        2 Orë Vështirësia:          E lehtë Shtegu përfshin Razëm 1085m, Pjetroviç 827m dhe Bratosh 655m. Ky shteg lidh komunën e Shkrelit me atë të Kastratit. Nga Razma deri sa të mbërrish në Bratosh shtegu është i […]