Bujtina Vëllezërit Arlind e Klaus Lumaj

1. Emri

 

             Bujtina “Vëllezërit Arlind e Klaus Lumaj”
2. Pronari Leonard Lumaj
3. Fshati Vermosh
4. Nr. Kontakti 069 303 0733

 

5. Ad. Emaili

 

6. Website
7. Nr. Dhomash  6
8. Nr.  Shtretër 18
9. Nr. Tualete  5
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes 15 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 20 persona
14. Pjatat tipike Patatet e Vermoshit të gatuara në furrë me mazë dhe Mishavinë, byreku me shije të ndryshme, turshi, gatimet e mishit dhe të peshkut.
15. Shërbimet që ofron Ushqim, akomodim, parking, Wi-Fi, transport.

 

16. Përshkrim Bujtina “Leonard Lumaj” ndodhet në fshatin Vermosh. Në këtë bujtinë karakteristike prej guri do t’ju mirëpresin tre breza. Do të përfshiheni nga një natyrë e mrekullueshme e Bjeshkëve të Kelmendit. Shtëpia ofron ambiente çlodhëse dhe një kuzhinë tradicionale me gatime të shijshme do ta shijoni në këtë bujtinë, që ka një strukturë të vjetër që ndërthur modernen me tipiken.

Qëndrimi juaj në këtë bujtinë do të jetë shumë i këndshëm dhe ju do të mund të eksploroni natyrën dhe aktivitetet e shumta që zona ofron!

 

About Author

laxaro