Bujtina Trojani

1. Emri

 

             Bujtina Trojani
2. Pronari Lin Cekaj
3. Fshati Lepushë
4. Nr. Kontakti +355 69 644 9984
5. Ad. Emaili nuacekaj@gmail.com
6. Website Facebook: Lin Cekaj
7. Nr. Dhomash 4
8. Nr.  Shtretër 13
9. Nr. Tualete 2
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes 15 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 14 persona
14. Pjatat tipike  Byrek, djath i zier, kaçimak, Mishavinë, mish derri, mish vici, mish I thate, maza, jardun, etc.
15. Shërbimet që ofron Ushqim-akomodim, transport, guide turistike, parking, tualeti, internet.
16. Përshkrim Familja Cekaj ​​do t’ju mirëpresë në bujtinën e tyre në mes të natyrës së paprekur, livadheve dhe maleve. Përveç vendndodhjes së bukur, arsyet për të mos humbur mundësinë për të qëndruar në këtë bujtinë janë kuzhina e shkëlqyer tradicionale, cdo gje e gatuar në shtëpi, dhe komoditeti dhe pastërtia e dhomave dhe banjove.

About Author

laxaro