Bujtina Tradita

1. Emri

 

Bujtina “Tradita”
2. Pronari Ardian Ulaj
3. Fshati Bogë
4. Nr. Kontakti 068 293 2671
5. Ad. Emaili traditaboge@gmail.com
6. Nr. Dhomash 2
7. Nr.  Shtretër 6
8. Nr. Tualete 2
9. Çmimi 15 euro/person
10. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 15 persona
13. Pjatat tipike Ushqime tradicionale të zonës
14. Shërbimet që ofron bujtinë-kamping-guidë turistike, biçikleta malore
15. Përshkrim Butina “Tradita”  ju ofron kushte të mira pushimi, dhe ushqime tradicionale të zones, të pasura dhe organikisht të pastra, të prodhuara në kopshtin familjar. Aty ju mund të shijoni bukuritë e natyres që të ofrojnë Alpet Shqiptare, të njiheni më traditen e kësaj zone që për studiuesit ofron vlera të papërsëritshme. Zonja e shtëpisë do t’ju servirë traditen nëpërmjet bukës së misrit, djathit të zier, byrekut dhe ëmbëlsirave të gatuara në shtëpi. Kjo bujtinë ofron edhe guidë turistike që të njiheni me resurset bio-gjeografike të kualifikuara.

About Author

laxaro