Bujtina Peraj

1. Emri

 

            “Bujtina Peraj”
2. Pronari Pjeter Peraj
3. Fshati Vermosh
4. Nr. Kontakti +355676669022
5. Ad. Emaili
6. Website
7. Nr. Dhomash 4
8. Nr.  Shtretër 12
9. Nr. Tualete  2
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes 15 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 14 persona
14. Pjatat tipike Ferlik, Mishavina, byrek me nena bjeshke, mazë, djath i zier, kaçimak dhe për ëmbëlsirë revani.
15. Shërbimet që ofron Akomodim, restorant, kamping të pajisur me dushe dhe tualete
16. Përshkrim

 

Guesthouse Peraj ndodhet në Vermosh, në lagjen e quajtur Velipojë. Vermoshi është skaji me verior i Shqipërisë, në kufi me Malin e Zi. Bujtina jonë është në një pozicion mjaft favorizues për grupe si edhe ofron shumë qetësi dhe rahati për familje kryesisht me fëmijë të vegjël të cilëve ju krijohet mundësia të shikojnë dhe të mesojnë  se si prodhohen produktet dhe si rritën bagëtitë. Lëndinat e mëdha dhe malet e mbuluara me dëborë, rrethojnë bujtinën tonë për 12 muaj të vitit.

Jeni të mirëpritur.

About Author

laxaro