Bujtina Montreal

1. Emri

 

Bujtina “Montreal”
2. Pronari Nesti Kiri (Ndrek Purashaj)
3. Fshati Razem

 

4. Nr. Kontakti 069 207 1488

068 539 2115

5. Ad. Emaili
6. Nr. Dhomash 4
7. Nr.  Shtretër              11 (+ 4 portativ)
8. Nr. Tualete 2
9. Çmimi 10 euro/person
10. Gjuhë e huaj që përdoret Shqip, Anglisht, Italisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti
13. Pjatat tipike
14. Shërbimet që ofron
15. Përshkrim “Montreal” pas një përvoje 10-vjeçare si bar – restorant, tanimë është kthyer në një bujtinë që u ofron pushuesve dhe turistëve një mundësi për të kaluar këndshëm ditët e tyre të qëndrimit dhe me çmime të leverdisshme. Bujtina është e pajisur dhe e mobiluar me të gjithë aksesorët e nevojshëm për gatim dhe vetëshërbim. Gjatë dimrit, qëndrimi në dhomën me oxhak do t’ju falë ngrohtësi dhe rehati. Veranda e bujtinës ofron një pamje mbizotëruese nga ku mund të shijohen bukuritë e Razmës. Pozicioni në të cilin ndodhet bujtina krijon një privatësi të veçantë.

About Author

laxaro