Bujtina Kafe Natyra

1. Emri

 

            “Bujtina Kafe Natyra”
2. Pronari Vasel Mitaj
3. Fshati Vermosh
4. Nr. Kontakti
5. Ad. Emaili
6. Website
7. Nr. Dhomash 6
8. Nr.  Shtretër 21
9. Nr. Tualete 3
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes 15 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Serbisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 25 persona
14. Pjatat tipike  Kos, mazë, djath i zier, patate të zonës, mish i pjekur në furrë, troftë, reçelera edhe pije të ndryshme të prodhuara vetë, fruta etj
15. Shërbimet që ofron Akomodim ( fjetje + ushqim), hapsirë për kamping, bar kafe në qershi
16. Përshkrim

 

Një përvojë me të vërtetë unike do të përjetoni në këtë bujtinë alpine! Kjo shtëpi karakteristike malore është shndërruar me dashuri dhe me mjeshtëri në një bujtinë me hapësira për kamping, e cila plotësohet më së miri me një bar të ndërtur në oborr të saj, mbi degët e një peme qershie.

E gjendur përpara një panorame malore mahnitëse, bujtina është një pikënisje e përkryer për të eksploruar gjithçka natyra ofron.

Do të përjetoni ditë të këndshme në origjinalitetin që ajo mbart dhe do të mikëpriteni nga njerëzit e shtëpisë duke shijuar një kafe të mirë në barin e vogël të ndërtuar në degët e qershisë. Zoti i shtëpisë do ju mirëpresë me tregime të bjeshkëve dhe këngë tipike të barinjve.

 

 

 

About Author

laxaro