Bujtina Frati

1. Emri

 

             Bujtina “Frati”
2. Pronari Gjovalin Pllumaj
3. Fshati Vermosh
4. Nr. Kontakti 069 225 0681 – (tel, viber, WhatsApp)

 

5. Ad. Emaili pllumajgjovalin@yahoo.com

 

6. Website www.guesthouse-frati.weebly.com
7. Nr. Dhomash 5
8. Nr.  Shtretër 15
9. Nr. Tualete 6
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes 15 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Frangjisht, Italisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 50  persona
14. Pjatat tipike Djath i zier, Mishavine, patate me maze e me Mishavine, mish ne hell, mish ne furre.
15. Shërbimet që ofron Akomodim, ushqim, guide shoqeruese e certifikuar dhe njohes se gjuhes angleze, franceze dhe italiane. Kuzhine tipike tradicionale me ushqime bio te Vermoshit, cdo dhome ka tualet,

 

16. Përshkrim Bujtina Frati ndodhet në fshatin piktoresk të Vermoshit. Aty do të mikpriteni nga Z.Gjovalin me familjen e tij. Në këtë bujtinë ju do gjeni një mikpritje të pashoqe  Kjo bujtinë perveç të tjerash ofron tek ju një sherbim të kulturuar dhe një kuzhine të pasur me gatime tradicionale si dhe atë italiane e vegjetariane.

Ju mirpresim!

 

About Author

laxaro