Bujtina Arjani

 

1. Emri              Bujtina “Arjani”
2. Pronari Flora Mernaçaj
3. Fshati Tamarë
4. Nr. Kontakti  068 2037375 /069 2155559
5. Ad. Emaili bujtinaarjani@gmail.com
6. Website 
7. Nr. Dhomash 3
8. Nr.  Shtretër 8
9. Nr. Tualete 3
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes   15 euro 
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht
12. Sezoni që është hapur Prill – Tetor
13. Kapaciteti i bujtinës 8  persona
14. Pjatat tipike Djath i zier, patate furre, petulla, zarzavate furre
15. Shërbimet që ofron Ushqim, akomodim, parking, Wi-Fi.
16. Përshkrim  Bujtina Arjani, bujtinë kjo e vendosur në një pozicion mjaft strategjik afër qëndrës së fshatit Tamarë, ku nga këtu na ofrohet një pamje mjaft veçantë e komplet fshatit. Bujtina ofron shumë relaks dhe qëndrim të paharrueshëm. Rreth e qark bujtinës duket puna me aq shumë dashuri me lulishten dhe kopshtin e mbushur me zarzavate dhe perime. Gjithashtu edhe gatimet në këtë bujtinë do ju kujtojnë shijen e vjetër të gatimeve të mrekullueshme, me produktet e shëndetëshme dhe tipike të zonës. 

 

About Author

laxaro