Bujtina Aliaj

1. Emri

 

            “Bujtina Aliaj”
2. Pronari Kolë Aliaj
3. Fshati Lepushe
4. Nr. Kontakti (646)258 – 3677whatsapp/viber
5. Ad. Emaili kolealiaj@aol.com

 

6. Website www.aliajguesthouse.com
7. Nr. Dhomash 4
8. Nr.  Shtretër 16
9. Nr. Tualete 3
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes 13 euro
11. Gjuhë e huaj që përdoret anglisht
12. Sezoni që është hapur Qershor – Nentor
13. Kapaciteti i bujtinës 16 persona
14. Pjatat tipike Ferlik, djath i zier, mishavina, byrek/lakror me nena bjeshke, maze e fresket.
15. Shërbimet që ofron Akomodim, ushqim, kamping, parking etje
16. Përshkrim

 

Bujtina Aliaj ndodhet në një ndër fshatrat më të frekuentuar nga turistët vendas dhe të huaj, që quhet Lepushë. Ky fshat perveç bukurive të shumta natyrore dhe ajrit të pastër që vetë Zoti ja ka dhuruar,  ka një tjetër të veçantë, Bjeshkët e Namuna. Bujtina Aliaj pikërisht pozicionohet përball kesaj bukurie të rrallë. Koha juaj në këtë bujtinë do shpenzohet në mënyrën më të mirë dhe argëtuese duke mësuar dhe  shumë rreth tradites dhe shijuar gatimet e shumta tipike tradicionale të zonës.

About Author

laxaro