Boga Alpine Resort

1. Emri

 

“Boga Alpine Resort”
2. Pronari Gjon Ulaj
3. Fshati Bogë
4. Nr. Kontakti              0673706462
5. Ad. Emaili contact@bogaalpine.com
6. Website www.bogaalpine.com
7. Nr. Dhomash 6
8. Nr.  Shtretër 15
9. Nr. Tualete 10
10. Çmimi              15 euro/person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht

 

12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 15 persona
14. Pjatat tipike Mediterranean (ushqim mesdhetar)
15. Shërbimet qe ofron Restorant, kamping, info+guidë, parking, hotel, aktivitete argëtuese.
16. Përshkrim Një shtëpi antike e rikonstruktuar me një stil anglez, ku tradicionalja është harmonizuar me modernen, duke ofruar kështu një qëndrim shumë të rehatshëm dhe në të njëjtën kohë sipas traditës më të mirë shqiptare. “Boga Alpine Resort” ndodhet në një pozicion ku mund të shijoni magjinë e majave të larta që shtrihen prapa saj dhe në pjesën e përparme do të përfshiheni nga pamja mahnitëse e luginës së Bogës. Të gjitha dhomat janë të pajisura me soba duke bërë të mundur që ju të mikëpriteni nga të zotët e shtëpisë edhe gjatë dimrit dhe duke ju dhënë kështu mundësinë të shijoni peisazhin e bardhë mahnitës.

About Author

admin