Bar – Restorant Zef Mikaj

1. Emri

 

Bar – Restorant “Zef Mikaj”
2. Pronari Zef Mikaj
3. Fshati Bogë
4. Nr. Kontakti 069 663 1963
5. Ad. Emaili _____
6. Nr. Dhomash 3
7. Nr.  Shtretër 10
8. Nr. Tualete 3
9. Çmimi  25 euro/person (darkë + fjetje + mëngjes)
10. Gjuhë e huaj që përdoret ______
11. Sezoni që është hapur Maj – Tetor
12. Kapaciteti 100 persona/restorant
13. Pjatat tipike Mish ferliku, keci dhe qengji, djathë dhie, mazë të zier, patate, etj.
14. Shërbimet që ofron Bar-restorant-kamping, parking, bujtinë, guide turistike.
15. Përshkrim Në të djathtë të kroit të Bogës ndodhet një restorant i bukur dhe i madh i zbukuruar me gurë, të vendosur në një mënyrë shumë të vecantë, tërheqëse dhe mahnitëse.

E veçanta e këtij restoranti është përgatitja e gatimeve tradicionale si petulla me mjaltë, kos delesh dhe ferlik. Të gjitha produktet janë nga ferma e pronarit, e njohur gjithashtu në fshat për shijen e mjaltit shumëlulesh. Restoranti ofron edhe  vend kampingu, dhe sigurisht një mëngjes të shijshëm me produkte tipike vendase.

About Author

laxaro