Bar Restorant Veleçiku

1. Emri

 

Bar-Restorant “Veleçiku”
2. Pronari Eduard Zekaj
3. Fshati Bogiq, Koplik
4. Nr. Kontakti +355 (0)67288 8212
5. Ad. Emaili edi_07_81@hotmail.com
6. Website Fb: Bar restorant Veleciku
7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 2
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes Dreka: 1.000 Leke/ person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës Brenda: 40 persona

Jashte: 80 persona

14. Pjatat tipike Mish zgare, mish vici, peshk (koce, levrek etj), pica etj.
15. Shërbimet që ofron Restorant, kafe, parking, wifi, tualet, kend lojerash.
16. Përshkrim

 

Restorant Veleçiku i ndodhur ne afersi te qytetit te Koplikut ofron nje ambjent mjaft te kendshem. I ndertuar  prej druri pervec ushqimeve shume te shijshme dhe sherbimit shume korrekt ofron edhe nje pamje mjaft terheqese.

About Author

laxaro