Bar-Restorant Syri i Sheganit

1. Emri

 

Bar-Restorant “Syri i Sheganit”
2. Pronari Flori Ramaj
3. Fshati Shegan
4. Nr. Kontakti   +355 (0)699890987
5. Ad. Emaili Ramajflori48@gmail.com
6. Website Fb: Bar restorant Syri i Sheganit

IG: Bar restorant Syri i Sheganit

7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 2
10. Çmimi/ Fjetje + mëngjes Dreka: 1,200 leke /person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Spanjisht
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 100 persona
14. Pjatat tipike Mish, peshk, garniture, ushqime te zones, tave krapi etj.
15. Shërbimet që ofron Restorant, bar kafe, parking, wifi, xhiro me varke, kend lojerash, tualet.
16. Përshkrim

 

Bra restorant Syri i Sheganit ofron sherbim cilesor dhe ushqime tradicionale te zones, te cilat mund te shijohen ne pamjen e mrekullueshme qe te ofron ambjenti. Po ashtu xhiro me varke eshte nje sherbim extra qe ofrohet aty per te gjithe te apasionuarit  pas xhirove ne liqen. Gjithashtu pika shume te bukura qe mund te shikohen ne liqen jane: Syri I karabullakut, Syri I Zi, Syri I Virit etj.

 

About Author

laxaro