Bar – Restorant Shporta e Reçit

1. Emri Bar – Restorant “Shporta e Reçit”
2. Pronari Prek Gjeloshaj
3. Fshati Reç

 

4. Nr. Kontakti 068 693 7416

068 566 5945

5. Ad. Emaili armando-gj@hotmail.com
6. Nr. Dhomash
7. Nr.  Shtretër  –
8. Nr. Tualete 2
9. Çmimi              10 euro/person
10. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, italisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 100 – 120 persona
13. Pjatat tipike Mish në zgarë, mish në furrë me dru, pulë fshati
14. Shërbimet që ofron Info për zonen, restorant, wifi, bar, parking.
15. Përshkrim “Shporta e Reçit” është e lidhur ngushtë me disa aktivitete në zonë, siç janë gështenjat, ku tashmë nëpërmjet ndërtimit të inkubatorit mund të ruhen më gjatë në kohë për turistët, po ashtu bimët e ndryshme mjekësore të egra ose të kultivuara dhe baxho “Reçi Prodhimtar”, ku familja jonë prodhon djathin e lopës, të dhisë dhe kaçkavall, me qumështin e fermerëve lokal, një vlerë e shtuar e territorit.

Pozicioni gjeografik i restorantit, lehtësisht i vizitueshëm nga turistët që vizitojnë Reçin, dhe përvoja në sektorin e shërbimit do të na favorizojnë për t’ju shërbyer me cilësi klientëve, miq tashmë, që kthehen e rikthehen për të shijuar gatimet e shijshme që ne ofrojmë.

 

About Author

laxaro