Bar-Restorant Kështjella Xhafaj

1. Emri

 

Bar-Restorant “Kështjella Xhafaj”
2. Pronari Agim Xhafaj
3. Fshati Gruemirë-çesme
4. Nr. Kontakti +355 (0)673048490
5. Ad. Emaili agimxh@gmail.com
6. Website Fb: Kështjella Xhafaj
7. Nr. Dhomash
8. Nr.  Shtretër
9. Nr. Tualete 4
10. Çmimi Dreka: 9€/person
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht, Serbisht.
12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti i bujtinës 240 persona.
14. Pjatat tipike Mish viçi, mish keci, garniturë etj.
15. Shërbimet që ofron Bar, restorant, pastiçeri, tualet, parking, kënd lojërash, Wifi.
16. Përshkrim

 

Bar Restorant Kështjella Xhafaj ndodhet në Gruemirë-çesme, pak minuta para se të hysh në qytetin e Koplikut. Me vendndodhje në rrugën kryesore, më ambjente shumë tërheqëse dhe me shërbim shumë bashkëkohor, është një zgjedhje shumë e mirë për të kaluar kohë me familjen, shoqërinë etj.

About Author

laxaro