Bar – Restorant Kapllaj

1. Emri

 

Bar – Restorant “Kapllaj”
2. Pronari Pal Kapllaj
3. Fshati Dedaj

 

4. Nr. Kontakti 067 321 5513
5. Ad. Emaili niko.kapllaj95@hotmail.com
6. Nr. Dhomash
7. Nr.  Shtretër               –
8. Nr. Tualete      5
9. Çmimi
10. Gjuhë e huaj që përdoret Shqip, Anglisht
11. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
12. Kapaciteti 150 persona
13. Pjatat tipike Produkte mishi në zgarë
14. Shërbimet që ofron               –
15. Përshkrim Në qendër të Shkrelit, pikërisht në fshatin Dedaj ndodhet Bar – Restorant “Kapllaj”, me një staf të kualifikuar nga eksperienca shumëvjeçare e tyre.

Bar – Restorant “Kapllaj” ju ofron shërbim 24 orë. Salla e madhe ofron mundësinë e organizimit të eventeve të ndryshme, mbledhje, seminare si edhe dasma.

Gatimet e mishit dhe nënproduktet e tij të përgatitura në zgarë janë shumë të preferuara për turistet vendas dhe të huaj.

About Author

laxaro