Bar Restorant Hotel Te Gusti

1. Emri

 

Bar Restorant Hotel “Te Gusti”
2. Pronari Agostin Tata
3. Fshati Tamare
4. Nr. Kontakti 0693358330 (Viber- WhatsApp)
5. Ad. Emaili
6. Website
7. Nr. Dhomash 4
8. Nr.  Shtretër 15
9. Nr. Tualete 6
10. Çmimi
11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht

 

12. Sezoni që është hapur 12 muaj
13. Kapaciteti 90 persona
14. Pjatat tipike Kaҫimak, Byrek, mish dhe peshk në zgarë, mish në hell, djathë i zier,

 

15. Shërbimet qe ofron Ushqim, akomodim, parking, Wi-fi,

 

16. Përshkrim Sapo lë urën e Tamares dhe hyn në qendër, përballë maleve të thepisura dhe të veshura me histori ndër shekuj, gjendet Bar Restorant Hotel te Gusti. Një vend pushimi dhe relaksi që i përshtatet cdo grup moshe. Tek  ky restorant do të mund të shijoni ushqimet tradicionale të zonës së Kelmendit si: Kaҫimak, djathë i zier, byrek,mish në hell, mish dhe peshk në zkarë. Për të gjithë pushuesit që dëshirojnë të eksplorojnë më teper rreth kësaj zone dhe kerkojne një vendqëndrim një osë disa ditor “Te Gusti” ofron edhe akomodim në hotel.  Shërbimi, pastërtia  dhe shija e ushqimeve do ju lënë mbresa.

 

About Author

laxaro