Bar-Restorant Hotel Rubens

1. Emri i biznesit

 

Bar-Restorant Hotel Rubens
2. Pronari Fatlum Elezi
3. Qyteti Koplik, Rruga e Liqenit, Culaj

 

4. Nr. Kontakti 069 9336672
5. Ad. Emaili hotelrubens1@gmail.com
6 Website Fb: Bar Rubens

Booking: fatlumelezi@outlook.com

7. Nr. Dhomash 8
8. Nr.  Shtretër 8 dopio

4 tek

9. Nr. Tualete 10
10. Çmimi  

2.000 leke dhoma

 

11. Gjuhë e huaj që përdoret Anglisht, Italisht
12. Sezoni që është hapur Gjithë vitin
13. Kapaciteti 50 prsona
14. Pjatat tipike Tave krapi, krap ne zgare, mish zgare, berxolle, byftek, brinje viçi, patate,  buke misri me djathe, turshi etj
15. Shërbimet që ofron Bar, Restorant, hotel, wifi, parking, tualet, xhiro me biçiklete
16. Përshkrim Bar-Restorant Hotel Arlindi është një hotel i ri qe gjendet ne Culaj, Koplik në afërsi të liqenit. Ky hotel ofron akomodim mjaft cilësor dhe konkurrues në treg përsa i përket çmimit.Gatimet që ofrohen jaë tradicionale me produkete e zonës. Peshku merret direkt në liqen, mishi nga zonat malore, perimet për sallatë janë të prodhuara vetë në shtëpi, patatja po ashtu. Për turistët që kanë dëshirë për një xhiro nga liqeni u japim biçikletat dhe i shoqërojmë në xhiro. Ajri i pastër, shërbimi cilësor, ushqimi tradicional dhe çmimet e arsyeshme do ju bëjnë të ktheheni përsëri.

About Author

laxaro